Ryżowo-jabłkowa zapiekanka...Рисово-яблучна запіканка
ugotować brążowy ryż
(około 300 gr suchego)
7 jabłek
( obrać i pokroić na małe kawałki)
2 jajka
cukier brzozowy-łyżka
Ryż przemyć zimną wodą, dodać jajka, cukier, wszystko wymieszać.
Na dno blachy ryż, jabłka, ryż, jabłka, przykrywamy papierem do pieczenia i do piekarnika na 50 min, temperatura 150-160 stopni.
Podajemy z kwaśną śmietaną.
зварити коричневий рис
( 300 гр сухого рису).
7 яблук
( почистити і порізати на шматки)
2 яйця
березовий цукор-ложка
Рис зварити, промити водою і вимішати з яйцем, і цукром.
На дно бритванки рис, яблука, рис, яблука, прикрити папером до випікання і поставити в духовку на 50 хвилин, 150-160 градусів, термообіг.
Подавати з сметаною.
Komentarze
Prześlij komentarz