Sernik do góry nogami...Сирник догори ногами
300 gr twarogu miksujemy z 100 gr dżemu:
http://sweet-and-spicy-cooking.blogspot.com/2016/10/jabkowo-gruszkowo-sliwkowy-dzem-bez.html
Dodajemy 4 zółtka i 4 łyżki mascarpone
Białka ubijamy na sztywną pianę i delikatnie mieszamy z masą serową.
Na dno małej tortownicy wsypujemy 50 gr słonecznika i powoli wlewamy masę.
Wstawiamy na 50 min do piekarnika, 170 stopni, termoobieg.
Jak wystygnie to przewracamy sernik do góry nogami, aby słonecznik był na wierzchu.
Roztapiamy 6 kostek ciemnej czekolady 80% i 3 łyżki śmietany 30% i polewamy sernik.
300 гр творогу міксуємо з джемом-100 гр
http://sweet-and-spicy-cooking.blogspot.com/2016/10/jabkowo-gruszkowo-sliwkowy-dzem-bez.html
Додаємо 4 жовтка і 4 ложки маскарпоне.
Білки взбиваємо і делікатно вимішуємо з сирною масою.
На дно малої тортівниці висипаємо 50 гр насіння соняшника, делікатно виливаємо масу і ставимо на 50 хвилин в духовку, 160 градусів, термообіг.
Сирник перевертаємо догори ногами так, щоб соняшник був на горі.
Поливаємо шоколадом (розтопити 6 квадратиків і додати 3 ложки сметани 30%)
Komentarze
Prześlij komentarz