Kociołek na ostro...М'ясний горщик на гостро
papryka czerwona
papryka zielona
500 gr pieczarek
cebula-2 sztuki
4 pomidory
2 puszki czerwonej fasoli bez cukru
filet z kurczaka
500 gr kabanosów
( ja miałam konspol z Biedronki)
Wszystkie składniki kroimy (oprócz fasoli) i wrzucamy do garnka, dodajemy około 0,5 l wody, solimy, dodajemy imbir, czosnek, pieprz cayenne, czarny pieprz, paprykę chilli, liść laurowy
albo doprawiamy wedle uznania.
Dusimy około godziny na małym ogniu.
Po godzinie wlewamy 200 ml śmietany 30% dusimy jeszcze około 15 minut.
червоний перець
жовтий перець
500 грам печериць
4 помідори
червонa квасоля-2 баночки
філе курки
500 грам ковбасок
Всі складники ріжемо, крім квасолі і кладемо в каструлю, додаємо близько 500 мл води, солимо, перчимо, додаємо трошки часнику, перець чорний, перець cayenne, чілі, лавровий листок, імбир або додаємо приправи згідно зі своїм смаком.
Тушимо близько години на малому вогні, після години вливаємо 200 ml сметани 30 % і тушимо ще близько 15 хвилин.
Komentarze
Prześlij komentarz