Ciasteczka orkiszowe z twarogiem...Сочники зі спельти
500 g mąki orkiszowej pełnoziarnistej typ 1850
100 g masła
1,5 łyżeczki proszku do pieczenia
3 łyżki śmietany 12%
2 żółtka
szczypta soli
łyżka erytrolu
Wszystko zmiksować, zagnieść ciasto
Wycinać kółka jak na pierogi,
na każde kółko nakładać farsz, złożyć na pół i skleić w rogach.
Posmarować ciastka białkiem i posypać erytrolem
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 20 minut, 170-180 stopni, termoobieg
Farsz:
400 g twarogu
2 jajka
2 łyżki erytrolu
500 г цільнозернового борошна зі спельти
100 г вершкового масла
чайна ложка розпушувача
3 столові ложки сметани
2 жовтки
щіпка солі
ложка еритролу
Все перемішати, замісити тісто
Виріжте кружечки, нанесіть начинку на кожне коло, складіть навпіл і склейте по кутах.
Змастити тістечка білком і посипати еритролом
Поставте в попередньо розігріту духовку на 20 хвилин, 170-180 градусів, гаряче повітря
Фарш
400 г сиру
2 яйця
2 столові ложки еритролу
Komentarze
Prześlij komentarz