Owsiane ciasto z rabarbarem Вівсяний пиріг... з ревенем
5-6 łyżek erytrolu
15 łyżek oleju
13-15 łyżek mąki owsianej (można zmielić płatki owsiane)
1,5 łyżeczki proszku do pieczenia
Zmiksować
Wylać masę do formy (ja miałam okrągłą z ikei 25 cm),
powkładać do masy pokrojony rabarbar (ilość dowolna)
powkładać do masy pokrojony rabarbar (ilość dowolna)
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 20-25 minut, 170 stopni, termoobieg, sprawdzać patyczkiem
Po upieczeniu posypać pudrem z erytrolu
4 великих яйця
5-6 столових ложок еритролу
15 столових ложок олії
15 столових ложок вівсяного борошна (можна подрібнити вівсяні пластівці)
1,5 чайної ложки розпушувача
Вилийте масу у форму (у мене була кругла форма 25 см), покладіть в масу нарізаний ревень
Поставити в духовку на 20- 25 хвилин, 170 градусів, терморегулювання
Після запікання посипте порошком еритролу
Komentarze
Prześlij komentarz