Orkiszowe ciasto z rabarbarem i kruszonką... Спельтовий пиріг з ревенем і посипкою



4 jajka
5-6 łyżek erytrolu
łyżeczka proszku do pieczenia 
10-12 łyżek oleju
10 łyżek mąki orkiszowej pełnoziarnistej 1850 lub 2000 
Wszystko zmiksować 
Wylać masę do okrągłej formy (20x20)
Powkładać do masy pokrojony rabarbar
 (3 łodygi) i posypać kruszonką
Kruszonka
50 g mąki orkiszowej pełnoziarnistej 1850 lub 2000 
20 g masła 
łyżka erytrolu 
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 25 minut, 170-180 stopni, termoobieg 



4 яйця
 5-6 столових ложок еритролу
 чайна ложка розпушувача 
10-12 столових ложок олії 
10 столових ложок цільнозернового спельтового борошна  
Все перемішайте 
Вилийте масу в круглу форму (20х20) 
Покладіть в масу нарізаний ревеню (3 стебла) і посипати кондитерською посипкою
Кондитерсьа посипка
50 г цільнозернового спельтового борошна 
 20 г вершкового масла
 ложка еритролу
 Поставити в попередньо розігріту духовку на 25 хвилин, 
170-180 градусів,терморегулювання

Komentarze

Popularne posty