Orkiszowe ciasto z rabarbarem i kruszonką... Спельтовий пиріг з ревенем і посипкою
5-6 łyżek erytrolu
łyżeczka proszku do pieczenia
10-12 łyżek oleju
10 łyżek mąki orkiszowej pełnoziarnistej 1850 lub 2000
Wszystko zmiksować
Wylać masę do okrągłej formy (20x20)
Powkładać do masy pokrojony rabarbar
(3 łodygi) i posypać kruszonką
Kruszonka
50 g mąki orkiszowej pełnoziarnistej 1850 lub 2000
20 g masła
łyżka erytrolu
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 25 minut, 170-180 stopni, termoobieg
4 яйця
5-6 столових ложок еритролу
чайна ложка розпушувача
10-12 столових ложок олії
10 столових ложок цільнозернового спельтового борошна
Все перемішайте
Вилийте масу в круглу форму (20х20)
Покладіть в масу нарізаний ревеню (3 стебла) і посипати кондитерською посипкою
Кондитерсьа посипка
50 г цільнозернового спельтового борошна
20 г вершкового масла
ложка еритролу
Поставити в попередньо розігріту духовку на 25 хвилин,
170-180 градусів,терморегулювання
Komentarze
Prześlij komentarz