Kokosowe ciasto drożdżowe... Кокосове дріжджове тісто
150 g mąki kokosowej
50 g mąki gryczanej
30 g wiórków kokosowych
opakowanie suchych drożdży
szczypta soli
250 ml ciepłego mleka krowiego lub roślinnego
200 ml wody
2 jajka
200 g śmietany 12%
Wymieszać łyżką, odstawić na 20 min
Po 20 minutach znów wymieszać i wyłożyć do keksówki
Na wierzch położyć jakiekolwiek owoce (ja położyłam borówki)
i posypać płatkami migdałowymi, odstawić na 30 minut
Po 30 minutach wstawić do nagrzanego piekarnika
Piec 35 minut-170 stopni, kolejne 15 minut- 150 stopni
Sprawdzamy patyczkiem
150 г кокосового борошна
50 г гречаного борошна
30 г кокосової стружки
пачка сухих дріжджів-7 грам
щіпка солі
250 мл теплого коров’ячого або рослинного молока
200 мл води
2 яйця
200 г сметани
Перемішайте ложкою, відставте на 20 хвилин
Через 20 хвилин знову перемішайте і викладіть у форму для запікання
Зверху покладіть будь -які фрукти (я кладу чорницю)
і посипати мигдальною стружкою, відкласти на 30 хвилин
Через 30 хвилин поставте в розігріту духовку
Випікати 35 хвилин -170 градусів, ще 15 хвилин - 150 градусів
Перевіряємо патичком
Komentarze
Prześlij komentarz