Sernik dyniowy (glutenfree)...Гарбузовий чізкейк
wiaderko twarogu sernikowego-1kg
8 jajek
6 łyżek erytrolu
200 ml śmietanki 30%
3 łyżki mąki kokosowej
600 g puree z dyni
(dynię, nie obierać, pokroić na kawałki i ugotować w garnku-15 minut, na dno garnka wlać troszkę wody.
Ugotowaną dynię zblendować, ostudzić)
Wszystko razem zmiksować
Wylać masę do blachy, wstawić do nagrzanego piekarnika 60 minut, 150 stopni, i kolejne 20 minut 120 stopni
Studzimy w uchylonym piekarniku
Na ostudzony sernik wykładamy bitą śmietanę ( ubić 300 ml śmietanki 36%) i posypujemy gorzką czekoladą
відро меленого сиру - 1 кг
8 яєць
6 столових ложок еритритолу
200 мл 30% вершків
3 столові ложки кокосового борошна
600 г гарбузового пюре
(гарбуз, не чистити, нарізати шматочками і варити в каструлі - 15 хвилин, налити трохи води на дно каструлі.
Зблендувати гарбуз, остудити)
Змішайте все разом
Вилити масу до бритванки, поставити в розігріту духовку на 60 хвилин, 150 градусів і ще 20 хвилин 120 градусів
Дайте йому охолонути у відкритій духовці
На охолоджений сирник покласти збиті вершки (збити 300 мл вершків 36%) і посипати чорним шоколадом
Komentarze
Prześlij komentarz