LCHF choco cornflakes
110 g mąki migdałowej
2 łyżki mąki kokosowej
15 g kakao
15 g erytrolu
jajko
pół łyżeczki proszku do pieczenia
40 g masła (rozpuścić)
Wszystkie składniki połączyć
Ciasto wykładamy na papier do pieczenia, przykrywamy drugim papierem do pieczenia i rozwałkowujemy
Kroimy ciasto na małe kwadraciki lub trójkąciki
Pieczemy w 170 stopniach około 10 minut, termoobieg.
Ciepłe są miękkie, a jak wystygną, są kruche i chrupiące
110 г мигдального борошна
2 столові ложки кокосового борошна
15 г какао
15 г еритриту
яйце
половина чайної ложки розпушувача
40 г вершкового масла (розтопити)
З’єднайте всі інгредієнти
Викласти тісто на папір для випічки, накрити другим папером для випічки і розкачати
Тісто ріжемо на невеликі квадратики або трикутники
Випікати при 170 градусах близько 10 хвилин
Теплі вони м’які, а коли охолонуть, то хрусткі
Komentarze
Prześlij komentarz