Choco & Nut bombs



Rozpuścić 80 gr gorzkiej czekolady 80%, dodać 50 ml śmietany 30%.
Dodać 80 gr orzechów włoskich, 3 łyżki wiórków kokosowych, łyżkę mielonych migdałów i łyżkę masła orzechowego 100%.
Wszystko wymieszać i formować kulki, każdą kulkę maczamy w mielonych migdałach.
Wstawiamy do zamrażarki na około 40 minut.



Розтопити 80 гр чорного шоколаду 80%, додати 50 мл сметани 30%.
Додати 80 гр грецьких горіхів,  3 ложки кокосової стружки,  ложку меленого мигдалю і ложка горіхового масла 100%.
Все вимішати і формувати кульки і вмокати в мелений мигдаль. 
Ставити в морозилку на 40 хвилин. 

Komentarze

Prześlij komentarz

Popularne posty