Gruszkowo-brzoskwiniowy FIT sernik bez cukru...Грушево-персиковий FIT сирник без цукру

                                                                                                           
300 gr twarogu miksujemy z 100 gr dżemu gruszkowo-brzoskwiniowego:
                                                             
 Dodajemy 4 zółtka i 4 łyżki śmietany 18%
Białka ubijamy na sztywną pianę i delikatnie mieszamy z masą serową
Wstawiamy na 50 min do piekarnika, 170 stopni, termoobieg. 

  

300 гр творогу міксуємо з джемом-100 гр 
 грушково-персикового
Додаємо 4 жовтка і 4 ложки сметани. 
Білки взбиваємо і делікатно вимішуємо з сирною масою. 
Виливаємо до малої тортівниці і ставимо на 50 хвилин в духовку,  160 градусів, термообіг. 

Komentarze

Prześlij komentarz

Popularne posty