Pieczone fit knedle ze sliwkami...Печені fit кнедлі зі сливами



5 łyżek otrębów owsianych
12 łyżek mąki migdałowej
2 żołtka
3 łyżki serka homogenizowanego naturalnego lub zblendować twaróg
łyżka ksylitolu
Wymieszać, ciasto może kleić do rąk, ale nic nie dosypywać, a zmoczyć ręce wodą.
6 dużych śliwek (odpestkować)
Każdą śliwek obkładamy ciastem ( jesli sie klei, to maczamy palce w wodzie).
Gotowe knedle obsypujemy mąką migdałową.
Wykładamy na papier , smarujemy białkiem, posypujemy płatkami migdałowymi i wstawiamy do piekarnika na 30 minut, 170 stopni, termoobieg
 ( muszą się zarumienić)


5 ложок  вівсяних висівок 
12 ложок мигдального борошна 
3 ложки натурального сирка або творогу
2 жовтки
ложка  березового цукру 
Все вимішати, тісто може клеїтись до рук,  але нічого не досипати лише змочувати руки водою.  
6 великих сливок без кісточок
Кожну  сливу обложити тістом,  якщо клеїться до рук, то пальці змочувати водою. 
 Готові кнедлі обсипати мигдальним борошном, виложити на папір,  змастити білком,  посипати мигдальними пластівцями і поставити в духовку на 30 хвилин 170 градусів, термообіг. 
Кнедлі мусять бути рум'яні.

Komentarze

Popularne posty