Orkiszowe z truskawkami i borówkami... Спельтовий пиріг з полуницею та лохиною
5 dużych jajek
15 łyżek oliwy z oliwek
łyżeczka proszku do pieczenia
5 łyżek erytrolu lub ksylitolu (można więcej)
15 łyżek mąki orkiszowej pełnoziarnistej
Wszystko miksujemy
Wylewamy ciasto do dużej blachy (40x25x6)
Wkładamy truskawki, borówki, posypujemy płatkami migdałowymi (100 g)
i wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 25 minut, 170-180 stopni, termoobieg.
5 великих яєць
15 столових ложок оливкової олії
1 чайна ложка розпушувача
5 столових ложок еритритолу або ксиліту (можна використовувати більше)
15 столових ложок цільнозернового борошна зі спельти
Змішайте все
Вилийте тісто у велике деко (40x25x6)
Додайте полуницю, лохину, посипте мигдалевими пластівцями (100 г)
і поставте в розігріту духовку на 25 хвилин, 170-180 градусів
Komentarze
Prześlij komentarz