Czekoladowa rolada....Шоколадний рулет
5 jajek
5 łyżek cukru
5 łyżek mąki
szczyptę soli
2 łyżki kakao
tabliczka czekolady
Krem:
śmietana 30%- 500 ml
Ubijamy śmietanę
Ubijamy na sztywną pianę białka, dodajemy cukier, żółtka, mąkę, kakao i sól i nadal miksujemy do uzyskania jednolitej konsystencji.
Pieczemy 25 minut, temperatura 170, termoobieg.
Upieczone, gorące ciasto wykładamy na papier i na ręcznik i zwijamy w roladę.
Jak rolada wystygnie, delikatnie ją rozwijamy i smarujemy kremem i zawijamy ponownie w roladę.
Polewamy roztopioną czekoladą i wstawiamy do lodówki.
5 ложок цукру
5 ложок муки
трішки солі
2 ложки какао
плитка шоколаду
Крем:
500 мл сметани 30%
Міксуємо сметану до моменту аж зробиться густий крем.
Білки взбиваємо на густу піну, додаємо цукор, жовток, муку, какао і сіль i далі міксуємо, щоб вийшла однорідна маса.
Печемо 25 хвилин, температура 170 градусів, термообіг.
Гар'яче тісто викладаємо на папір і потім на рушник, закручуємо у рулет.
Як рулет буде холодний, розгортаємо його і мастимо кремом і знову закручуємо в рулет, поливаємо розтопленим шоколадом і ставимо в холодильник.
Міксуємо сметану до моменту аж зробиться густий крем.
Білки взбиваємо на густу піну, додаємо цукор, жовток, муку, какао і сіль i далі міксуємо, щоб вийшла однорідна маса.
Печемо 25 хвилин, температура 170 градусів, термообіг.
Гар'яче тісто викладаємо на папір і потім на рушник, закручуємо у рулет.
Як рулет буде холодний, розгортаємо його і мастимо кремом і знову закручуємо в рулет, поливаємо розтопленим шоколадом і ставимо в холодильник.
Komentarze
Prześlij komentarz