Kolorowa sałatka....Кольоровий салат
250 gr rukoli
3 gruszki
250 gr truskawek
100 gr gorgonzoli
sos vinegrette:
pół łyżeczki soli
2 łyżki octu
łyżeczka ziół prowansalskich
3 łyżki oleju z winogron
Wykładamy rukolę na talerz, pokrojone gruszki, truskawki i ser.
Zaprawiamy sosem.
250 гр руколи
3 грушки
250 гр полуниць
100 гр горгонзоли
Cоус:
пів чайної ложечки солі
2 ложки оцту
чайна ложка італійських приправ
3 ложки виноградної олії
Викладаємо руколу на тарілку, порізані грушки і полуниці, сир.
Поливаємо соусом.
Wykładamy rukolę na talerz, pokrojone gruszki, truskawki i ser.
Zaprawiamy sosem.
250 гр руколи
3 грушки
250 гр полуниць
100 гр горгонзоли
Cоус:
пів чайної ложечки солі
2 ложки оцту
чайна ложка італійських приправ
3 ложки виноградної олії
Викладаємо руколу на тарілку, порізані грушки і полуниці, сир.
Поливаємо соусом.
Komentarze
Prześlij komentarz