"Odchudzona" fasolka z pieczarkami.....Пісна квасоля з печерицями
500 gr fasoli białej
2 marchewki
2 cebule
czosnek - ja dałam całą główkę, ale można mniej,
zależy czy lubimy czosnek
500 gr pieczarek
liść laurowy
sól
pieprz
łyżeczka imbiru
Fasolę moczymy na noc i następnie gotujemy.
Pieczarki obieramy i kroimy na duże kawałki.
Cebulę i marchewkę obieramy i kroimy.
(Forma krojenia dowolna)
Wszystkie składniki, ugotowaną fasolę również wrzucamy do garnka z wodą, solimy, dodajemy czosnek, pieprz, imbir i gotujemy około 1,5 godz.
Fasolkę podajemy z pieczywem, tostami, makaronem.
Można również dodać śmietanę
500 гр білої квасолі
2 моркви
2 цибулі
часник- я дала цілу головку, але можна менше, залежить чи любимо часник.
500 гр печериць
лавровий листок
сіль
перець
чайна ложечка імбиру
перець
Квасолю мочимо на ніч і потім варимо.
Печериці чистимо і ріжемо на великі шматки.
Цибулю і моркву чистимо і ріжемо.
(Форма нарізки довільна).
Всі складники, зварену квасолю також, кидаємо до каструлі з водою, солимо, додаємо часник, перець, імбир і готуємо близько 1,5 год.
Квасолю подаємо з хлібом, тостами, макароном.
Можна також додати сметану.
Komentarze
Prześlij komentarz