Ciasto z rabarbarem i kruszonką... Пляцок з ревенем і посипкою





4 jajka
10 łyżek cukru, 
15 gr proszku, 
15 łyżek oleju, 
15 łyżek mąki
400 gr rabarbaru


Kruszonka:
50 gr masła
100 gr mąki
5 łyżek cukru


Wszystko miksujemy, rabarbar obieramy, kroimy i wykładamy na ciasto.
Posypujemy kruszonką.

Pieczemy 45-50 min ( duża blacha), temperatura 180 stopni, termoobieg.

Ciasto można polać lukrem




4 яйця
10 ложок цукру
15гр порошку
15 ложок олії
15 ложок борошна
400 гр ревеню

Посипка:

50 гр масла
100 гр борошна
5 ложок цукру


Всі складники міксуємо міксером, виливаємо тісто на велику бритванку і на верх викладаємо порізаний ревень, на ревень посипку.

Ставимо в духовку, печемо 45-50 хв, температура 180 градусів, термообіг.

Тісто можна полити глазуррю

Komentarze

Popularne posty