Ciasto z rabarbarem i kruszonką... Пляцок з ревенем і посипкою
4 jajka
10 łyżek cukru,
15 gr proszku,
15 łyżek oleju,
15 łyżek mąki
400 gr rabarbaru
Kruszonka:
50 gr masła
100 gr mąki
5 łyżek cukru
Wszystko miksujemy, rabarbar obieramy, kroimy i wykładamy na ciasto.
Posypujemy kruszonką.
Pieczemy 45-50 min ( duża blacha), temperatura 180 stopni, termoobieg.
4 яйця
10 ложок цукру
15гр порошку
15 ложок олії
15 ложок борошна
400 гр ревеню
Посипка:
50 гр масла
100 гр борошна
5 ложок цукру
Всі складники міксуємо міксером, виливаємо тісто на велику бритванку і на верх викладаємо порізаний ревень, на ревень посипку.
Ставимо в духовку, печемо 45-50 хв, температура 180 градусів, термообіг.
Тісто можна полити глазуррю
Тісто можна полити глазуррю
Komentarze
Prześlij komentarz