Drożdżowe pancakes wg Montignaca....Дріжджoві панкейки згідно дієти Montignacа
25 gr drożdży
100 gr ciepłego mleka 0%
100 gr wody
trochę soli
250 gr mąki pełnego przemiału ( typ 1850 lub 2000)
1 białko
Mus truskawkowy:
zblendowane truskawki bez cukru
Drożdże rozpuścić w mleku, dodać resztę składników, wymieszać i odstawić na godzinę do wyrośniecia.
Smażymy na suchej patelni.
Pancakes polać musem truskawkowym i ozdobić truskawkami.
25 гр дріжджів
100 гр теплого молока 0%
100 гр води
трохи солі
250 гр борошна повного перемелу ( гатунок 1750 або 2000)
1 білок
Полуничний мус:
зміксувати полуниці без цукру
Дріжджі розчинити в молоці
і додати яйце, борошнo, сіль, відставити на годину, щоб виросло тісто.
Смажити на сухій сковорідці.
Я подала панкейки з полуничним мусом і полуницями.
Komentarze
Prześlij komentarz