Sernik z malinami, orzechami na spodzie z ciasta francuskiego...Сирник з малиною, горіхами на французькому тісті


opakowanie ciasta francuskiego light
(wyłożyc na dno blachy)
Ponakłuwać ciasto widelcem i wstawić do piekarnika na 10 minut.
W tym czasie przygotować masę serową.

Masa serowa:
250 gr twarogu 0%
opakowanie danio -150 gr
jajko
Miksujemy wszystko.
Wyciągamy ciasto z piekarnika i nakładamy masę serową.
Na masę maliny, ja dałam 20 sztuk.
Posypyjemy orzechami laskowymi.
Pieczemy 25 minut, 180 stopni, termoobieg.







пачка листкового французького тіста light
( виложити на дно бритванки, понаколювати і поставити в духовку на 10 хвилин).
В тому часі приготувати сирну масу:

Сирна маса:
250 гр творогу 0%
150 гр ванільного солодкого сирка
яйце
Все разом зміксувати.
Витягнути тісто з духовки і виложити сирну масу, на сирну масу малину, я дала 20 штук і посипати порізаними лісовими горіхами.
Пекти 25 хвилин, 180 градусів, термообіг.


Komentarze

Popularne posty