Drożdżowe racuchy z borówką i kisielem...Оладки з чорницею і кисілем.


25 gr drożdży
200 gr ciepłego mleka
30 gr cukru brzozowego
trochę soli
250 gr mąki 
1 jajko
100 gr borówki amerykańskiej

Drożdże rozpuścić w cukrze i mleku, dodać resztę składników, trochę borówek ( na oko) wymieszać i odstawić na godzinę do wyrośniecia.
Smażymy na suchej patelni.
Racuchy polać kisielem malinowym i ozdobić borówkami.




25 гр дріжджів
200 гр теплого молока
30 гр березового цукру
трохи солі
250 гр борошна 
1 яйце
100 гр американської чорниці

Дріжджі розчинити в цукрі, залити молоком 
і додати яйце, борошнo, сіль, додати трохи чорниць і відставити на годину, щоб виросло тісто.
Смажити на сухій сковорідці.
Я подала оладки з малиновим кисілем і чорницею.




Komentarze

Popularne posty