Grzebyczki z twarogowo-dżemowym nadzieniem...Гребінці з творожно-джемовою начинкою




opakowanie ciasta francuskiego
200 gr twarogu 0%
3 łyżki dżemu wiśniowego
orzechy włoskie do posypki
jajko do posmarowania

Twaróg wymieszać z dżemem.
Ciasto pokroić na paseczki.
Na każdy paseczek wyłożyć twaróg z dżemem , skleić dwa boki i przycisnąć brzegi widelczykiem.
Posmarować grzebyczki jajkiem, posypać orzechami.
Pieczemy 20 min, 180 stopni, termoobieg.




пачка листкового тіста
200 творогу 0% жирності
3 ложки вишневого джему
яйце до змащування
горіхи до посипання

Творог вимішати з джемом.
Тісто порізати на смужки.
На кожну смужку виложити творог з джемом, смужку зігнути і кінцівки притиснути виделкою.
Кожен гребінець помастити яйцем і посипати горіхами.
Пекти 20 хвилин, 180 градусів, термообіг.





Komentarze

Popularne posty