Fit knedle z morelami...Fit кнедлі з абрикосами
Porcja na 6 sztuk:
morele -6 sztuk
(usuwamy pestki)
Ciasto jak na pierogi:
200 gr mąki pełnego przemiału, typ 2000
(można również zrobić z mąki typ 500, ale to juz nie będzie wersja fit )
trochę soli
100 gr wody
Zagnieść ciasto.
Każdą morele owinąć ciastem, ale bardzo cieniutko.
Gotować około 20 min.
Gotowe polać sosem morelowym
Sos morelowy:
3 morele zmiksować z łyżką jogurtu.
Рецепт на 6 штук:
абрикоси-6 шт
(без кісточок)
Тісто як на вареники:
200 гр борошна грубого помолу, тип 2000
(можна зробити з борошна тип 500, але це вже не буде версія fit)
трішки солі
100 гр води.
Замісити тісто.
Кожен абрикос загорнути в тісто, але дуже тоненько і варити 20 хвилин.
Готові полити абрикосовим мусом.
Абрикосовий мус:
3 абрикоси зміксувати з ложкою йогурту.
Komentarze
Prześlij komentarz