Gniazdka...Заварні тістечка
1 szklanka wody
130 g masła lub margaryny
1 szklanka mąki
4 jajka
Zagotować wodę z masłem.
Na gotującą wodę wsypać mąkę i mieszać.
Ciasto jest gotowe, gdy odchodzi od garnka.
Odstawić ciasto w zimne miejsce.
Zimne ciasto zmiksować z jajkami.
Masę wyciskać na blaszkę za pomocą szprycy/rękawa cukierniczego.
Piec 20 - 30 minut, temperatura 200 stopni, termoobieg.
1склянка води
130 гр масла або маргарини
1 склянка муки
4 яйця
Закип'ятити воду з маслом.
На кип'ячу воду всипати муку і мішати.
Тісто є готове коли відстає від посуди.
Поставити тісто в холодне місце.
До холодного тіста додати яйця і міксувати.
Масу витискати шприцом або кулінарним рукавом.
Пекти 20-25 хвилин, 200 градусів, термообіг.
1 склянка муки
4 яйця
Закип'ятити воду з маслом.
На кип'ячу воду всипати муку і мішати.
Тісто є готове коли відстає від посуди.
Поставити тісто в холодне місце.
До холодного тіста додати яйця і міксувати.
Масу витискати шприцом або кулінарним рукавом.
Пекти 20-25 хвилин, 200 градусів, термообіг.
Komentarze
Prześlij komentarz