Czekoladowe ciasto z cukinią i czerwoną porzeczką...Шоколадний пляцок з кабачком-цукіні і червоними порічками
4 jajka
8-10 łyżek cukru brzozowego
cukinia
( obrać i zetrzeć na tarce)
4 łyżki kakao
10 łyżek mąki pełnoziarnistej
10 łyżek oleju
15 gr proszku
Polewa:
tabliczka ciemnej czekolady
Czerwone porzeczki do dekoracji
Wszystkie składniki wymieszać, wylać na blachę i piec 40 min, 170 stopni, termoobieg.
Ciasto polać ciemną czekoladą, udekorować porzeczkami.
4 яйця
8-10 ложок березового цукру
кабачок-цукіні
( почистити шкірку і потерти на терку)
4 ложки какао
10 ложок цільнозернового борошна
10 ложок олії
15 гр порошку
Помадка:
плитка темного шоколаду
Червоні порічки
Всі складники вимішати і вилити до бритванки і поставити пекти на 40 хвилин, 170 градусів, термообіг.
Готовий пляцок полити темним шоколадом і прикрасити порічками.
Komentarze
Prześlij komentarz