Arcobaleno z mulami w czosnkowo- pomidorowym sosie...Arcobaleno з мідіями в часниково-помідоровому соусі
świeże mule – 1kg
makaron ( ja wykorzystałam Arcobaleno)
3 pomidory pokrojone w kostkę
szklanka białego wina
3 ząbki czosnku
natka pietruszki
sól
sól
Interesują nas mule, które są zamknięte. Otwartymi musimy postukać w blat, jeśli się zamkną, to są świeże.
Spłucz wodą.
Ugotuj makaron al dente.
Na patelni zeszklij czosnek, dodaj pomidory, sól
Przemieszaj wszystko, dodaj mule i zalej je białym winem.
Przykrywamy patelnie i około 5 min dusimy.
Podajemy z makaronem.
1 кг мідії
макарон ( я мала аркобалено )
3 помідори (порізати на квадратики)
склянка білого вина
3 зубці часника
зелена петрушка
сіль
Мідії повинні бути закриті, якщо відкриті, то постукати щоб закрились, якщо не закриються-викинути.
Промити водою.
Зварити макарон.
На сковорідці збланшерувати часник, помідори і посолити.
Перемішати, додати мідії і залити вином.
Прикрити сковорідку і тушити 5 хв.
Подаємо з макароном.
1 кг мідії
макарон ( я мала аркобалено )
3 помідори (порізати на квадратики)
склянка білого вина
3 зубці часника
зелена петрушка
сіль
Мідії повинні бути закриті, якщо відкриті, то постукати щоб закрились, якщо не закриються-викинути.
Промити водою.
Зварити макарон.
На сковорідці збланшерувати часник, помідори і посолити.
Перемішати, додати мідії і залити вином.
Прикрити сковорідку і тушити 5 хв.
Подаємо з макароном.
Komentarze
Prześlij komentarz