Mandarynkowo-czekoladowy deser z chia z owocami...Мандаринково-шоколадний десерт з чіа і фруктами
Mandarynkowa warstwa:
3 łyżki nasion chia zalewamy szklanką musu mandarynkowego (blendujemy 5 mandarynek i 50 ml wody), mieszamy i wstawiamy do lodówki na 20 minut.
Po 20 minutach dodajemy 1,5 łyżki ksylitolu, mieszamy.
I znów wstawiamy do lodówki na całą noc.
Czekoladowa warstwa:
3 łyżki nasion chia i 3 łyżki kakao zalewamy szklanką zimnego mleka, mieszamy i wstawiamy na 20 minut do lodówki.
Po 20 minutach dodajemy 1,5 łyżki ksylitolu, mieszamy i wstawiamy na całą noc do lodówki.
Rano układamy warstwowo w szklankach
Wychodzi 4 szklanki deseru.
Мандаринковий смак:
3 ложки насіння чіа заливаємо мандаринковим мусом і 50 мл води (блендуємо 5 мандаринок), перемішуємо і ставимо на 20 хвилин в холодильник.
Після 20 хвилин додаємо 1,5 ложки ксилітолу, і ставимо на ніч в холодильник.
Шоколадний смак:
3 ложки чіа і 3 ложки какао заливаємо склянкою молока, перемішуємо і ставимо на 20 хвилин в холодильник.
Після 20 хвилин додаємо 1,5 ложки ксилітолу і ставимо в холодильник на ніч.
Зранку виливаємо дo бокалa (шарами).
На сам низ виливаємо мандаринковий смак, потім шоколадний і фрукти.
Komentarze
Prześlij komentarz