Tort "Siódemka"...Торт "Сімка"



8 jajek
20 łyżek cukru
20 łyżek oleju
20 łyżek mąki
5 łyżek kakao
30 gr proszku

Wszystkie składniki miksujemy i wlewamy do tortownicy.
Pieczemy około 40-50 minut przy temperaturze 170 stopni. 
Ciasto kroimy na pół. 
Wycinamy siódemkę.

Krem:
śmietana 36% - 500 ml
masa orzechowa - 100 gr
Śmietanę ubijamy z masą orzechową i przekładamy ciasto, polewamy czekoladą roztopioną.
Dekorujemy ciasto kolorowymi drażetkami


8 яєць
20 ложок цукру
20 ложок олії
20 ложок борошна
5 ложoк какао
30 гр порошку

Всі складники міксуємо і виливаємо до тортівниці.
Ставимо в духовку на 40 хвилин, печемо при температурі 170 градусів. 
Корж перерізаємо на половину.
Вирізаємо сімка


Крем:
Вершки 36% жирності
100 гр горіхової маси

Вершки взбиваємо з горіхової масовою і перемащуємо коржі. 
Прикрашаємо дражетками.

Komentarze

Popularne posty