Tort "Siódemka"...Торт "Сімка"
8 jajek
20 łyżek cukru
20 łyżek oleju
20 łyżek mąki
5 łyżek kakao
30 gr proszku
Wszystkie składniki miksujemy i wlewamy do tortownicy.
Pieczemy około 40-50 minut przy temperaturze 170 stopni.
Ciasto kroimy na pół.
Wycinamy siódemkę.
Krem:
śmietana 36% - 500 ml
masa orzechowa - 100 gr
Śmietanę ubijamy z masą orzechową i przekładamy ciasto, polewamy czekoladą roztopioną.
Dekorujemy ciasto kolorowymi drażetkami
8 яєць
20 ложок цукру
20 ложок олії
20 ложок борошна
5 ложoк какао
30 гр порошку
Всі складники міксуємо і виливаємо до тортівниці.
Ставимо в духовку на 40 хвилин, печемо при температурі 170 градусів.
Корж перерізаємо на половину.
Вирізаємо сімка
Крем:
Вершки 36% жирності
100 гр горіхової маси
Вершки взбиваємо з горіхової масовою і перемащуємо коржі.
Прикрашаємо дражетками.
Komentarze
Prześlij komentarz