Pavlova with wild berries
6 białek
200 gr cukru
1 łyżeczka mąki ziemniaczanej
1 łyżeczka soku z cytryny
Białka ubijamy na sztywną pianę (około 20 minut), dodajemy powolutku cukier i na sam koniec mąkę i sok z cytryny.
Wykładamy pianę na papier i formujemy torcik.
Wkładamy do nagrzanego do 150 stopni piekarnika, zamykamy piekarnik i natychmiast zmniejszamy do 110 i suszymy (termoobieg) 90 minut.
Krem:
250 ml śmietany 36%
Ubić śmietanę.
Owoce leśne (ja miałam mrożone)-300 gr
Na zimną bezę wykładamy krem, a na krem owoce.
6 білків
200 гр цукру
1 маленька ложечка картопляного крохмалю
1 ложечка лимонного соку
Білок збиваємо на піну ( близько 20 хвилин),
додаємо поволі цукор, а на сам кінець картопляний крохмаль і лимонний сок.
Викладаємо піну на папір, формуючи торт.
Ставимо сушити в нагріту до 150 градусів духовку,
закриваємо духовку і відразу зменшуємо до 110 градусів і сушимо 90 хвилин.
Крем:
250 мл вершків 36%
Взбиваємо помаленько вершки.
Лісові ягоди (я мала морожені) -300 гр
Як торт остигне, викладаємо крем, а на крем ягоди.
Komentarze
Prześlij komentarz