Pełnoziarnisty chleb... Цільнозерновий хліб




25 gr drożdży
250 ml ciepłej wody
50 ml oleju
łyżeczka soli
trochę cukru
około 3 szklanek mąki pełnoziarnistej pszennej 1850- ok 750 gr

Drożdże pokruszyć, posypać cukrem aby się rozpuściły, dodać ciepłą wodę, olej i mąkę.
Zagnieść ciasto i odstawić na 1 godz. do wyrośnięcia.
Po godzinię uformować chleb i odstawić na 15 min, potem ponadcinać, posmarować mlekiem, posypać maką i do piekarnika na 20 min, 180 stopni, termoobieg.



25 гр дріжджів
250 мл теплої води
50 мл олії
ложечка солі
трохи цукру
3 склянки борошна темного цільнозернового борошна-750 гр

Дріжджі покрушити і поставити цукром щоб розчинились, додати теплy водy, сіль, олію, борошно і замісити тісто.
Відставити тісто на годину щоб підросло.
По годині формувати хліб і на 15 хвилин, а потім понадрізувати, помастити молоком, посипати борошном і поставити пекти на 20 хвилин, 180 градусів, термообіг.



Komentarze

Popularne posty