Kokosowo-migdałowa pisanka (LCHF)...Кокосово-мигдальна писанка
100 gr mąki migdałowej
( zblendowałam migdały bez skórki)
100 gr mąki kokosowej
( zblendowałam wiórki kokosowe)
50 gr wiórek kokosowych
10 gr ksylitolu
żółtko
łyżka śmietany 18%
50 gr masła
Zagnieść ciasto.
Na 30 min wstawić ciasto do lodówki.
Po 30 min formujemy pisankę.
Boki pisanki psypujemy wiórkami i wstawiamy do piekarnika na 15 min, 180 stopni, termoobieg.
Po wystygnięciu dekorujemy pisankę.
Pomadka:
35 gr czekolady gorzkiej 85% rozpuszczamy w mikrofali dodając 2 łyżki śmietany 36%
Wylewamy na pisankę.
Posypujemy wiórkami, migdałami i pokruszona kostką czekolady.
Cała pisanka ma 266 gr tłuszczu, węglowodany-56 gr, białko-59 gr
100 гр мигдального борошна
( я змолола мигдаль)
100 гр кокосового борошна
( змолоти кокосову стружку )
50 гр кокосової стружки
10 гр ксилітолу
жовток
ложка сметани
50 гр масла
Замісити тісто і поставити на 30 хв в холодильник.
Після 30 хв формувати писанку, боки присипати стружкою.
Пекти 15 хвилин, 180 градусів, термообіг.
Після того як писанка остигне, виливаємо помадку.
Помадка:
35 гр темного шоколаду 85% розтопити, додати 2 ложки вершків і вилити на писанку.
Прикрасити боки стружкою, а середину мигдалем і шоколадкою.
Komentarze
Prześlij komentarz