Szarlotka



Kruche ciasto:
500 g mąki pszennej pełnoziarnistej typ 2000
200 gr masła
Łyżka erytrolu
łyżeczka proszku
2 żółtka
2 łyżki śmietany 12%
Zagnieść ciasto.
Ciasto podzielić na pół.
Jedną część wyłożyć na dno tortownicy ( mała tortownica) i schłodzić w lodówce (30 min).
Drugą część też włożyć na 30 min do lodówki


Masa jabłkowa:

2 kg jabłek 


Jabłka pokroic na małe i cieniutkie plasterki, wymieszac z cukrem.

Schłodzone ciasto podpiec 10 min, po 10 min nakładamy jabłka i na jabłka trzemy na tarce ciasto (2 część)
Pieczemy około 50 minut-temperatura 160-180, termobieg.




Тісто:
500 гр цільнозернового борошна тип 2000
200 гр масла
Ложка еритролу
ложечка порошку
2 жовтка
2 ложки сметани
Замісити тісто.
Тісто поділити на 2 частини.
Одну частину виложити на дно тортівниці і поставити на 30 хв в холодильник.
Другу частину також поставити в холодильник.

Яблучна маса:
2 кг яблук

Яблука порізати на маленькі і тоненькі шматочки.
Вимішати яблука з цукром.
Тісто ставимо пекти (10 хв), після 10хв викладаємо яблука і тремо другу частину тіста на яблука.
Печемо 50 хвилин, 160-180 хв, термообіг.



Komentarze

  1. Hej Natalia, jaka pyszna szarlotka...zjadlabym kawaleczek :-)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Hej Edyta, szarlotka była bardzo smaczna, polecam!!!!

      Usuń

Prześlij komentarz

Popularne posty