Czekoladowe serduszka...Шоколадні сердечка




250gr masła
120 gr cukru
2 żółtka
500 gr mąki
3 łyżki kakao
Zagniatamy ciasto.
Wstawiamy do lodówki na 20 min.
Po wyjęciu z lodówki ciasto rozwałkować i wycinac serduszka.

Wstawiamy ciasteczka do nagrzanego piekarnika na 180 stopni na 20 min.
Posypujemy cukrem pudrem.


250 гр масла
120 гр цукру
2 жовтки
500 гр борошна
3 ложки какао
Замішуємо тісто.
Ставимо на 20 хв в холодильник
Після 20 хвилин розтачуємо тісто і вирізаємо сердечка.  
Ставимо тістечка в нагріту духовку, температура 180 градусів, печемо 20 хвилин, термообіг.
Спечені тістечка посипати пудрою.




Komentarze

Prześlij komentarz

Popularne posty