Kapuściano-grochowy krem...Капустяно-гороховий крем
opakowanie kapusty kiszonej (300 gr)
200 gr grochu
marchew
czosnek
cebula
cukier
sól
Kapustę i groch namoczyć w wodzie na noc.
Ugotować groch.
Zetrzeć marchew.
Namoczoną kapustę przepłukać, zalać wodą, dodać marchew, sól, cukier ( na oko, aby był słodko-kwaśny smak).
Cebulę zeszklić na oleju.
Gotujemy tak około 2 godzin.
Po 2 godzinach dodajemy ugotowany groch, cebulę, posiekany czosnek i nadal gotujemy, tez około 2 godzin.
Cały czas gotowania wynosi około 4 godzin.
Na sam koniec blendujemy wszystko i dodajemy pietruszkę i liść laurowy
пачка квашеної капусти
(300гр)
200 гр гороху
морква
часник
цибуля
цукор
сіль
петрушка
лавровий листок
Капусту і горох намочити у воді на ніч.
Зварити горох.
Потерти на грубій терці моркву.
Намочену капусту промити, залити водою, додати моркву,сіль, цукор
(на око, повинен бути солодко-кислий смак).
Цибулю порізати і підсмажити на олії.
Після 2 годин готування, додати варений горох, цибулю, видусити часник, і продовжувати готувати ще 2 години.
На сам кінець зблендувати, додати петрушку і лавровий листок
Час готування: приблизно 4 години.
Komentarze
Prześlij komentarz