Krem z zielonego groszku... Суп-крем з горошку



300 gr mrożonego zielonego groszku
duża cebula
( pokroić)
600-700 ml wody
Warzywa zalewamy wodą, solimy i gotujemy.
Gotujemy około 40 minut.
Blendujemy i dodajemy 100 ml śmietany 30% ,czarny pieprz, trochę suchego czosnku, łyżeczkę kurkumy, pół łyżeczki imbiru i z tymi wszystkimi przyprawami gotujemy jeszcze z 15 min.
Doprawiamy według swoich upodobań i smaków, jeśli wyjdzie za gęstę dodajemy trochę wody.
Podajemy z żółtym serem i kwaśną śmietana.


300 гр мороженого зеленого горошку 
велика цибуля 
(порізати)
 600 -700 мл води 
Oвочі залити водою, посолити і готувати готувати близько 40 хвилин.
Потім зблендувати і додати 100 мл сметани 30%, чорний перець, трохи сухого часнику, ложку куркуми, пів ложечки імбиру.
З тими всіма приправами готувати ще 15 хвилин.
Якщо буде густа, додаємо трошки води.
 Подавати з тертим жовтим сиром і сметаною.

Komentarze

Popularne posty