Krem z zielonego groszku... Суп-крем з горошку
300 gr mrożonego zielonego groszku
duża cebula
( pokroić)
600-700 ml wody
Warzywa zalewamy wodą, solimy i gotujemy.
Gotujemy około 40 minut.
Blendujemy i dodajemy 100 ml śmietany 30% ,czarny pieprz, trochę suchego czosnku, łyżeczkę kurkumy, pół łyżeczki imbiru i z tymi wszystkimi przyprawami gotujemy jeszcze z 15 min.
Doprawiamy według swoich upodobań i smaków, jeśli wyjdzie za gęstę dodajemy trochę wody.
Podajemy z żółtym serem i kwaśną śmietana.
300 гр мороженого зеленого горошку
велика цибуля
(порізати)
600 -700 мл води
Oвочі залити водою, посолити і готувати готувати близько 40 хвилин.
Потім зблендувати і додати 100 мл сметани 30%, чорний перець, трохи сухого часнику, ложку куркуми, пів ложечки імбиру.
З тими всіма приправами готувати ще 15 хвилин.
Якщо буде густа, додаємо трошки води.
Подавати з тертим жовтим сиром і сметаною.
Komentarze
Prześlij komentarz