Zupa rybna...Рибний суп
3 filety z mintaja
(pokroić na kawałki)
Filety wkładamy do garnka z zimną wodą (1,5 l), dodajemy jedną pokrojoną cebulę, pół marchwi ( pokrojoną w kosteczkę) i łyżkę groszku zielonego.
Solimy, dodajemy trochę pieprzu, łyżeczkę kurkumy, trochę czosnku i koperek.
Gotujemy około 15 minut.
Po 15 minutach dodajemy 30 gr masła i gotujemy jeszcze z 5 minut.
3 штуки мінтая
(порізати на кусочки)
Мінтай кладемо в каструлю з водою (1,5 л), додаємо одну порізану цибулю, половину моркви (порізати на квадратики) і ложку мороженого зеленого горошку
Солимо, перчимо, додаємо ложку куркуми, часник і кріп.
Готуємо близько 15 хвилин, після 15 хвилин додаємо 30 грам масла і готуємо ще 5 хвилин.
Komentarze
Prześlij komentarz