Zupa rybna...Рибний суп



3 filety z mintaja
(pokroić na kawałki)
Filety wkładamy do garnka z zimną wodą (1,5 l), dodajemy jedną pokrojoną cebulę, pół marchwi ( pokrojoną w kosteczkę) i łyżkę groszku zielonego.
Solimy, dodajemy trochę pieprzu, łyżeczkę kurkumy, trochę czosnku i koperek.
Gotujemy około 15 minut.
Po 15 minutach dodajemy 30 gr masła i gotujemy jeszcze z 5 minut.


3 штуки мінтая 
(порізати на кусочки) 
 Мінтай кладемо в каструлю з водою (1,5 л), додаємо одну порізану цибулю,  половину моркви (порізати на квадратики)  і ложку мороженого зеленого горошку
Солимо, перчимо,  додаємо ложку куркуми,  часник і кріп.
 Готуємо близько 15 хвилин, після 15 хвилин додаємо 30 грам масла і готуємо ще 5 хвилин.

Komentarze

Popularne posty