Choco & nut cookies
120 gr masła
3 łyżki kakao
200 gr pokruszonej czekolady bez cukru lub gorzkiej 85%
4 łyżki pokruszonych migdałów
5 łyżek mąki kokosowej
1-2 łyżki erytrolu
łyżeczka proszku
2 jajka
Wymieszać łyżką i formować kulki.
Wyłożyć kulki na papier i wstawić do nagrzanego piekarnika na 20 min, 180 stopni, termoobieg.
120 гр масла
3 ложки какао
200 гр подрібленого шоколаду 85%
4 ложки порізаних мигдальних горіхів
5 ложок кокосового борошна
1-2 ложки еритролу
ложечка порошку
2 яйця
Вимішати ложкою і формувати кульки
Виложити кульки на папір і вставити в нагріту духовку на 20 хвилин, 180 градусів, терморегулювання
Komentarze
Prześlij komentarz