Ciasteczka migdałowe...Мигдальні тістечка


5 białek
(ubić na sztywną pianę)
Pod czas ubijania powoli dodawać 50 gr pudru z ksylitolu i szczyptę soli
Do gęstej piany dodać 200 gr mąki migdałowej, ale nie miksować, tylko delikatnie mieszać
Masę przełożyć do rękawa cukierniczego з okrągłą  cieniutką końcówką. 
Wyciskać na blachę kołka 2-3 cm
Wstawić do nagrzanego piekarnika na 15-20 minut, 180 stopni, termoobieg.
Ciasteczka muszą wystygnąć aby móc je odkleić od papieru czy blachy.
Każde ciasteczko smarujemy masą czekoladowo-orzechową i łączymy

Masa czekoladowo-orzechowa:
40 gr czekolady 90% rozpuścić z łyżką masła kokosowego
Dodać łyżkę masła orzechowego


5 білків
(збити на густу піну)
Взбиваючи, додамо поволі 50 гр пудри з березового цукру і трішки солі
До густої піни додати 200 гр мигдального борошна, але не міксувати, а мішати делікатно ложкою.
Масу переложити до кондитерської шприца.
Витискати на бляху круги 2-3 см
Вставити в нагріту духовку на 15-20 хвилин, 180 градусів, терморегулювання
Тістечка мусять бути холодні, щоб можна було їх зняти з бляхи.
Змазуємо кожне тістечко масою шоколадно-горіховою і з"єднуємо

Маса шоколадно-горіхова
40 гр темного шоколаду
ложка кокосового борошна
Розтопити і додати ложку горіхового масла

Komentarze

Popularne posty