Jaglano-jajeczno-warzywne kotleciki...Пшоняно-яєчно-овочеві котлети
3 ugotowane jajka
(pokroić w kostkę)
Na patelni podsmażyć cebulę i marchew z groszkiem (około 100-150 gr mrożonego produktu), posolić, dodać trochę czosnku i czarnego pieprzu.
Ugotować woreczek kaszy jaglanej (100 gr)
Ugotowaną kaszę połączyć z podsmażonymi warzywami, ugotowanymi jajkami, dodać jedno surowe jajko, doprawić i wszystko wymieszać.
Formować kotleciki i smażyć na oleju kokosowej
Зварені яйця-3 штуки
(порізати кубиками)
На сковорідці підсмажити морожений горошок з морквою(100-150 гр) і цибулею, поперчити, посолити, додати часник.
Зварити 100 гр пшоняної каші
Зварену кашу вимішати з підсмаженими овочами, додати зварені яйця, сире яйце, приправи і формувати котлети.
Смажити на кокосовій олії
Komentarze
Prześlij komentarz