Krem pieczarkowy... Грибна крем зупа
1 kg pieczarek
(umyć i pokroić)
Cebula-5 sztuk
(pokroić w kostkę)
Marchew
(zetrzeć na grubych oczkach)
Wszystkie warzywa zalać wódą (około litr wody)
Doprawić wedle życzenia
Ja posoliłam, dodałam 2 łyżki czosnku suszonego, trochę pieprzu czarnego i łyżeczkę imbiru.
Gotujemy około godziny, potem blendujemy, wlewamy 200 ml śmietany 30%, liść laurowy i gotujemy jeszcze 15 minut.
1 кг печериць
(поомити і порізати)
цибуля - 5 штук
(порізати кубиками)
морква
(терти)
Всі овочі залити водою (літр)
Посолити, поперчити, додати 2 ложки сушеного часнику і ложечку імбіру.
Готуємо близько години, зблендувати, влити 200 мл сметани 30%, додати лавровий листок і готуємо ще 15 хвилин.
Komentarze
Prześlij komentarz