Pierogi z jagodami... Вареники з чорницями
150 g mąki pszennej
150 g mąki orkiszowej typ 630
około 100 ml wody
65 ml soku z jagód
20 ml oliwy z oliwek
szczypta soli
Zagnieść ciasto.
Małą szklanką wycinać kółka, na środek nakładać jagody składać na pół i zlepiać brzegi
Ugotowane pierogi podajemy ze śmietaną 18% i agawą lub miodem
Тісто:
150 г пшеничного борошна
150 г спельтового борошна типу 630
приблизно 100 мл води
65 мл чорничного соку
20 мл оливкової олії
щіпка солі
Замісіть тісто.
За допомогою невеликої склянки виріжте кружечки. Покладіть чорницю в центр, складіть її навпіл і защипніть краї.
Подавайте приготовані вареники зі сметаною 18% та агавою або медом.
Komentarze
Prześlij komentarz