Bagietka bez mąki...Багет без борошна
2 łyżki mąki lnianej
łyżka ostropestu
2 łyżki sezamu
łyzeczka proszku do pieczenia
pół łyżeczki soli
2 żółtka + całe jajko
200 mł śmietany 36%
Wszytsko wymieszać i odstawić na 15 min.
Uformować bagietkę.
Ponacinać nożem, posmarować białkiem i posypać sezamem.
Wstawiamy na 20 minut do piekarnika, 170 stopni, termoobieg, a potem następne 20 minut-140 stopni, termoobieg.
50 гр псиліуму
2 ложки лляного борошна
2 ложки сезаму
пів ложечки солі
ложка порошку
3 жовтки + ціле яйце
200 мл сметани 36%
Вимішати всі інгредієнти.
Формувати багет, понадрізувати, помастити білком, посипати сезамом.
Поставити на 20 хвилин в духовку, 170 градусів, термообіг, потім наступні 20 хвилин, 140 градусів.
Komentarze
Prześlij komentarz