Cloud bread (Oopsies)



Przepis na 5 sztuk:
3 białka ubić na sztywną pianę
3 żółtka zmiksować z 90 gr twarogu tłustego, dodać ziarna lnu (łyżeczkę), łyżeczkę nasion słonecznika i łyżeczkę ostropestu i posolić (około pół łyżeczki).
Wszystko wymieszać.
Na sam koniec dodać pianę z białek i delikatnie wymieszać.
Łyżką wykładamy masę na papier i wstawiamy na 15 min do piekarnika, 160 stopni, termoobieg.
Aby powstał "cloud bread" trzeba bardzo mocno ubić białka, ale nawet jeśli masa się rozleje na całę blachę, to po upieczeniu można po prostu pokroić.



Рецепт на 5 штук:

 3 білки збити на піну
 3 жовтки зміксувати з 90 гр творога жирного, додати зерна льону (ложечку), ложечку насіння соняшника,  посолити (десь біля пів ложки).
Все вимішати.
Насамкінець додати піну, делікатно вимішати ложкою викладаємо масу на папір і ставимо на 15 хвилин в духовку 160 градусів, термообіг. 
Щоб повстав Cloud bread треба сильно збити яйця на піну, але навіть, якщо маса розлиється на цілу бритванку, то просто можна порізати.

Komentarze

Popularne posty