Tort orzechowo-makowy bez mąki i cukru...Горіхово-маковий торт без цукру і борошна
Przepis na malą tortownicę:
3 jajka
100 g maku
100 gr orzechów włoskich
3 łyżki mąki migdałowej
6 łyżek erytrolu( można więcej)
łyżeczka proszku do pieczenia
Jajka zmiksować z erytrolem, potem dodać wszystkie suche składniki i miksować.
Wstawić do piekarnika na 40-50 min ( sprawdzamy patyczkiem), 160-170 stopni, termoobieg
Tort przecinamy na pół
Krem:
Krem:
200 ml śmietany 36% miksujemy, można też dodać 150 gr mascarpone, ale bez mascarpone tez jest smaczny.
Udekorować tort orzechami.
Najlepiej smakuje na drugi dzień, czyli po nocy spędzonej w lodówce:-)
Udekorować tort orzechami.
Najlepiej smakuje na drugi dzień, czyli po nocy spędzonej w lodówce:-)
Pецепт на малу тортівницю:
3 яйця
100 грам маку
100 грам грецьких горіхів
3 ложки мигдального борошна 6 ложок еритролу, можна більше
ложечка порошку
Яйця міксувати з еритролом. Потім додати всі сухі інгредієнти і міксувати.
Ставити в духовку на 40-50 хвилин, 160-170 градусів, термообіг.
Крем
100 мл сметани 36% взбити, можна також додати
100 гр маскарпоне, але без маскарпоне також є смачний
Сметану зміксувати з маскарпоне.
Торт прикрасити горіхами.
3 яйця
100 грам маку
100 грам грецьких горіхів
3 ложки мигдального борошна 6 ложок еритролу, можна більше
ложечка порошку
Яйця міксувати з еритролом. Потім додати всі сухі інгредієнти і міксувати.
Ставити в духовку на 40-50 хвилин, 160-170 градусів, термообіг.
Крем
100 мл сметани 36% взбити, можна також додати
100 гр маскарпоне, але без маскарпоне також є смачний
Сметану зміксувати з маскарпоне.
Торт прикрасити горіхами.
Komentarze
Prześlij komentarz