Tort orzechowo-makowy bez mąki i cukru...Горіхово-маковий торт без цукру і борошна





Przepis na malą tortownicę:
3 jajka
100 g maku
100 gr orzechów włoskich 
3 łyżki mąki migdałowej
6 łyżek erytrolu( można więcej)
łyżeczka proszku do pieczenia
Jajka zmiksować z erytrolem, potem dodać wszystkie suche składniki i miksować. 
Wstawić do piekarnika na 40-50 min ( sprawdzamy patyczkiem), 160-170 stopni, termoobieg
Tort przecinamy na pół 

Krem: 
200 ml śmietany 36% miksujemy,  można też dodać 150 gr mascarpone,  ale bez mascarpone tez jest smaczny. 
Udekorować tort orzechami. 

Najlepiej smakuje na drugi dzień, czyli po nocy spędzonej w lodówce:-)




  Pецепт на малу тортівницю:
 3 яйця 
100 грам маку
 100 грам грецьких горіхів 
3 ложки мигдального борошна 6 ложок еритролу,  можна більше 
ложечка порошку 
Яйця міксувати з еритролом. Потім додати всі сухі інгредієнти і міксувати. 
 Ставити в духовку на 40-50 хвилин,  160-170 градусів,  термообіг. 

Крем
100 мл сметани 36% взбити,  можна також додати
100 гр маскарпоне,  але без маскарпоне також є смачний 
Сметану зміксувати з маскарпоне. 
Торт прикрасити горіхами. 

Komentarze

Popularne posty