Tarta na kokosowo-migdałowym spodzie...Тарт на кокосово-мигдальному тісті



100 gr mąki kokosowej
100 gr mąki migdałowej
2 łyżki erytrolu
3 łyżki masła roztopionego
2 jajka
szczyptę soli
Zagnieść ciasto.
Posmarować formę tłuszczem, palcami wyłożyć ciasto i wstawić na 5 min do zamrazalnika.

2 jabłka
 (można więcej jeśli nie jestesmy na diecie niskowęglowodanowej)
Pokroić na cieniutkie plasterki.
Wyciągamy ciasto z zamrażarki, wykładamy jabłka, posypujemy cynamonem i skrapiamy olejkiem waniliowym.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 15 minut, 180 stopni, termoobieg.


100 грам мигдального борошна 
100 грам кокосового борошна 
2 ложки еритролу
 3 ложки розтопленого масла
 2 яйця 
трохи солі 
Замісити тісто, помастити форму жиром, пальцями виложити тісто і поставити на 5 хвилин в морозилку.
2 яблука
(можна більше, порізати на тонкі шматки)
 Витягаємо тісто з морозилки, викладаємо яблука, посипаємо корицею і трошки ванільною олійкою.
 Ставити в нагріту духовку на 15 хвилин, 180 градусів, термообіг.

Komentarze

Popularne posty