Tarta na kokosowo-migdałowym spodzie...Тарт на кокосово-мигдальному тісті
100 gr mąki kokosowej
100 gr mąki migdałowej
2 łyżki erytrolu
3 łyżki masła roztopionego
2 jajka
szczyptę soli
Zagnieść ciasto.
Posmarować formę tłuszczem, palcami wyłożyć ciasto i wstawić na 5 min do zamrazalnika.
2 jabłka
(można więcej jeśli nie jestesmy na diecie niskowęglowodanowej)
Pokroić na cieniutkie plasterki.
Wyciągamy ciasto z zamrażarki, wykładamy jabłka, posypujemy cynamonem i skrapiamy olejkiem waniliowym.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 15 minut, 180 stopni, termoobieg.
100 грам мигдального борошна
100 грам кокосового борошна
2 ложки еритролу
3 ложки розтопленого масла
2 яйця
трохи солі
Замісити тісто, помастити форму жиром, пальцями виложити тісто і поставити на 5 хвилин в морозилку.
2 яблука
(можна більше, порізати на тонкі шматки)
Витягаємо тісто з морозилки, викладаємо яблука, посипаємо корицею і трошки ванільною олійкою.
Ставити в нагріту духовку на 15 хвилин, 180 градусів, термообіг.
Komentarze
Prześlij komentarz