Choco & Fruit jelly cake
Owocowa warstwa:
100 gr śliwek mrożonych
200 gr owoców leśnych mrożonych
250 ml śmietanki 30%
Wszystko zagotować
Zdjąć z ognia
Zblendować
Dodać żelatynę (10 łyżeczek żelatyny zalać 100-150 ml wrzątku)
Zblendować
Czekoladowa warstwa
100 gr czekolady gorzkiej 70% bez cukru
2 duże łyżki masła orzechowego 100%
250 ml śmietanki
Wszystko zagotować
Zdjąć z ognia dodać 2 pokrojone banany
Zblendować
Dodać żelatynę (10 łyżeczek żelatyny zalać 100-150 ml wrzątku)
Zblendować
Najpierw wylewamy owocową warstwę, wstawiamy do lodówki na 20 minut, a po 20 minutach wylewamy czekoladową warstwę
Udekorować owocami
Wstawiamy do lodówki
Фруктова маса:
100 гр морожених сливок
200 гр морожених лісових ягід
250 мл сметани 30%
Все зварити, довести до кипіння.
Зняти з вогню
Додати розтоплений желатин (10 ложечок желатину залити 100-150 мл кип'ятку) і знову зблендувати.
Шоколадна маса:
100 гр темного шоколаду
2 ложки горіхового масла
250 мл сметани 30%
Все разом розтопити, довести до кипіння
Зняти з вогню, додати 2 порізані банани
Зблендувати
Додати розтоплений желатин (10 ложечок желатину залити 100-150 мл кип'ятку) і знову зблендувати
Виливаємо фруктову масу, ставимо в холодильник на 20 хвилин, потім шоколаду масу, декоруємо і ставимо в холодильник.
Komentarze
Prześlij komentarz