Fit Jabłecznik... Fit яблучний пиріг


6 jajek
4 łyżki erytrolu lub ksylitolu 
18 łyżek oleju rzepakowego 
18 łyżek mąki orkiszowej pełnoziarnistej 
łyżeczka proszku do pieczenia 
Miksujemy 
Dodajemy 5 pokrojonych jabłek 
Wymieszać łyżką  
Ciasto wylewamy do dużej formy
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 15-20 minut  180 stopni  termoobieg  


6 яєць
4 ложки еритролу або березового цукру
18 ложок олії
18 ложок спельтового борошна
ложечка порошку до печива
Міксуємо.
Потім додаємо 5 порізаний яблук, вимішуємо ложкою.
Виливаємо в бритванку і ставимо в нагріту духовку на 15-20 хвилин  терморегулювання 

Komentarze

Prześlij komentarz

Popularne posty