Fit Jabłecznik... Fit яблучний пиріг
6 jajek
4 łyżki erytrolu lub ksylitolu
18 łyżek oleju rzepakowego
18 łyżek mąki orkiszowej pełnoziarnistej
łyżeczka proszku do pieczenia
Miksujemy
Dodajemy 5 pokrojonych jabłek
Wymieszać łyżką
Ciasto wylewamy do dużej formy
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 15-20 minut 180 stopni termoobieg
6 яєць
4 ложки еритролу або березового цукру
18 ложок олії
18 ложок спельтового борошна
ложечка порошку до печива
Міксуємо.
Потім додаємо 5 порізаний яблук, вимішуємо ложкою.
Виливаємо в бритванку і ставимо в нагріту духовку на 15-20 хвилин терморегулювання
4 ложки еритролу або березового цукру
18 ложок олії
18 ложок спельтового борошна
ложечка порошку до печива
Міксуємо.
Потім додаємо 5 порізаний яблук, вимішуємо ложкою.
Виливаємо в бритванку і ставимо в нагріту духовку на 15-20 хвилин терморегулювання
przetestujemy :)
OdpowiedzUsuńPolecam
Usuń