Banana & apple bread



 Ciasto:
1 banan (rozgnieść widelcem)
1 łyżeczka aromatu waniliowego 
100 g rozpuszczonego masła 
1 łyżka miodu lub erytrolu
45 ml mleka
pół łyżeczki sody oczyszczonej 
łyżeczka proszku do pieczenia 
1 jabłko starte 
łyżeczka cynamonu
1 jajko
90 g mąki pszennej lub orkiszowej
35 g odżywki białkowej
kawałki czekolady (ilość wedle życzenia)
Wymieszać łyżką, wylać ciasto do małej formy, polać górę połową masy cynamonowej i wykałaczką zrobić wzorki 
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 170 stopni na 40 minut, termoobieg 
Po upieczeniu smarujemy gorące ciasto drugą częścią masy cynamonowej wymieszanej z łyżką serka Philadelphia lub innego śmietankowego 
Masa cynamonowa:
35 g masła 
duża łyżeczka kremu lotos biscoff
2 łyżeczki cynamonu 
Wszystko rozpuścić w mikrofali 


Тісто:
1 банан (розім'ятий виделкою)
1 чайна ложка ванільного екстракту
100 г розтопленого вершкового масла
1 столова ложка меду
45 мл молока
пів чайної ложки харчової соди
1 чайна ложка розпушувача
1 терте яблуко
1 чайна ложка кориці
1 яйце
90 г борошна
35 г протеїнового порошку
Подрібнений шоколад (кількість за бажанням)
Перемішайте ложкою, вилийте тісто в невелику форму для випікання, зверху посипте половиною суміші з корицею та за допомогою зубочистки зробіть візерунки.
Випікайте в розігрітій духовці при температурі протягом 40 хвилин з вентилятором.
Після випікання змастити тісто рештою суміші з корицею, змішаної зі столовою ложкою сиру Філадельфія або іншого вершкового сиру.
Начинка з корицею:
35 г вершкового масла
1 велика чайна ложка крему Lotus Biscoff
2 чайні ложки кориці
Розчинити в мікрохвильовці 

Komentarze

Popularne posty