Tarta rustykalna z owocami ... Тарт з фруктами (glutenfree)


 250 g twarogu półtłustego 
jajko
100 g mąki kukurydzianej 
łyżeczka proszku do pieczenia
szczypta soli
Rozwałkowujemy ciasto, wykładamy pokrojone owoce 
(6 śliwek i 2 nektarynki)
posypujemy cynamonem i zawijamy brzegi ciasta 
Brzegi ciasta dekorujemy wedle uznania 
Wstawiamy tartę do nagrzanego piekarnika na 20 minut, 170 stopni, termoobieg 



250 г нежирного сиру
яйце
100 г кукурудзяного крохмалю
1 чайна ложка розпушувача
1 дрібка солі
Розкачайте тісто, викладіть нарізані фрукти
(6 слив та 2 нектарини)
Посипте корицею та защипніть краї тіста.
Прикрасьте краї за бажанням.
Випікайте тарт у розігрітій духовці 20 хвилин при температурі 170°C  

Komentarze

Popularne posty