Czekoladowy mazurek...Шоколадний мазурек
1 jajko
50 gr cukru pudru
1 łyżka jogurtu naturalnego
100 gr margaryny
200 gr mąki
2 łyżki kakao
Zagnieść ciasto.
Dekoracja:
tabliczka gorzkiej czekolady
pół tabliczki białej czekolady
zielony barwnik
płatki migdałowe
Na blachę wykładamy papier i formujemy serce, zostawiając trochę ciasta na zrobienie warkocza dookoła serca.
Wstawiamy serce do piekarnika i pieczemy 10-15 minut, temperatura 180 stopni.
Na ostudzony mazurek wylewamy roztopioną czekoladę(połowa serca), ozdabiamy płatkami.
Na druga połowę serca wylewamy roztopiona białą czekoladę wymieszana z odrobiną barwnika zielonego.
Warkocz delikatnie polewamy czekoladą.
1 яйце
50 гр пудри
1 ложка натурального йогурту або сметани
100 гр маргарину
200 гр борошна
2 ложки какао
Замісити тісто.
Декорування:
плитка темного шоколаду
50 гр білого шоколаду
мигдальні пластівці
зелений барвник
На бритванку кладемо папір, на папері формуємо серце, залишаючи трохи тіста на косичку доокола серця.
Ставимо пекти.
Печемо 10-15 хвилин, температура 180 градусів, термообіг.
На вистуджений мазурек виливаємо до половини серця розтоплений темний шоколад і робимо квітки з мигдальних пластівців.
На другу половину розтоплений білий шоколад, вимішаний з крапелюкою зеленого барвника.
Косичку делікатно поливаємо розтопленим темним шоколадом.
Komentarze
Prześlij komentarz