Lekki sernik...Легкий сирник
Masa sernikowa:
1 kg twarogu do serników
(ja miałam wiaderko)
4 żółtka
150 gr cukru brzozowego
2 szklanki mleka
80 gr mąki ziemniaczanej
Żółtka ubijamy z cukrem, dodajemy twaróg, mleko, mąkę ziemniaczaną.
Wszystko delikatnie mieszamy.
Masa ma być rzadka.
Wlewamy do tortownicy.
Pieczemy 45 min przy 170 stopniach, termoobieg.
Po 45 minutach wykładamy pianę na sernik i pieczemy jeszcze 10 min.
Studzimy w uchylonym piekarniku.
Piana:
4 białka
4 łyżki ksylitolu
Ubić na sztywną pianę.
Сирна маса:
1 кг творогу на сирник
( я мала готовий змелений у відерку)
4 жовтки
150 гр березового цукру
2 склянки молока
80 гр картопляної муки
Жовтки взбити з цукром, додати молоко, творог, муку.
Делікатно вииішати і вилити у тортівницю.
Маса має бути рідка.
Пекти 45 хвилин при температурі 170 градусів, термообіг.
Після 45 хвилин викладаємо піну на сирник і печемо ще 10 хвилин.
Студити сирник при відкритій духовці.
Піна:
4 білки
4 ложки цукру
Взбити на густу піну.
Komentarze
Prześlij komentarz